Werken bij CF Industrial

CF Industrial was en is sinds haar oprichting 25 jaar geleden, internationaal toonaangevend in ontwerp, ontwikkeling en productie van actief koolfilters voor alle denkbare toepassingen in luchttechniek. Dat kan alleen maar als je creatief en innovatief bent, hard werkt, durft en over een winnaarsmentaliteit beschikt.

De bedrijfscultuur van CF Industrial laat zich het best omschrijven als trots op wie we zijn, down-to-earth en nuchter. Een strakke hiërarchische organisatiestructuur kennen we niet. Een informele en uitdagende werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s wel. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten. Vanuit die optiek staan we altijd klaar voor onze klanten. Klaar om hun vraag, probleem of opdracht snel en adequaat uit te voeren.
Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld als het gaat om actief koolfilters. Maar de geestdrift van pionier is gebleven. Vandaar dat wij kunnen zeggen: schone lucht met actief koolfilters… we hebben de juiste filter of we ontwikkelen hem toch gewoon. Da’s CF Industrial!

Wil jij deel uitmaken van het team van CF Industrial? Houd dan onze site in de gaten. Openstaande vacatures vind je op de vacaturepagina.

Vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures.

Stagelopen bij CF Industrial
Regelmatig bieden wij stage vacatures aan op onze website. Op dit moment  zijn er geen stageplaatsen.

Hbo- en wo-studenten op zoek naar een stage kunnen ons ook zelf benaderen. Heb je interesse in een onderwerp dat raakvlakken heeft met actief koolfilters voor alle denkbare toepassingen in de luchttechniek? Stuur ons dan je cv en een motivatie. Let er op dat je in je brief zo concreet mogelijk formuleert wat je stage wensen, mogelijkheden en ideeën zijn. Je kunt je reactie mailen naar stage@cf-industrial.nl