Over ons

CF Industrial is al meer dan 25 jaar de expert bij uitstek in luchtfiltertechniek. Sinds 1987 zijn wij actief vanuit Ameide, midden in Het Groene Hart van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardige actief koolfilters voor alle industriële toepassingen in de luchtfiltertechniek.

Ons uitgebreide assortiment aan duurzame actief koolfilters – cilinders en cassettes- wordt in heel Europa, maar ook daarbuiten gebruikt. Of het nu gaat om ontgeuring van hinderlijke geuren, luchtreiniging of het afvangen van schadelijke gassen… CF Industrial heeft een oplossing of bedenkt er een. We bieden een compleet pakket standaard actief koolfilters waarbinnen uiteraard alle ruimte is voor maatwerk.

We denken dan ook graag mee met onze klanten! En doen dat op een creatieve en innovatieve manier. Met als resultaat een oplossing waarin kwaliteit, kostenefficiency, duurzaamheid, flexibiliteit en servicegerichtheid centraal staan. Een state-of-the-art oplossing met één doel: schone lucht om in te wonen, te werken en te recreëren. Voor de gezondheid van mens en dier èn het behoud van uw installaties en productiemiddelen. Dat is onze uitdaging en passie.

Dat is CF Industrial!