Onze klanten

Talloze installateurs, facilitair management bureaus, filterhandelaren, filterproducenten, ontwikkelaars van luchtbehandelingssystemen en producenten van laboratoriumkasten zijn al jarenlang tevreden klant bij CF Industrial. Onze filters met actief kool vinden wereldwijd hun weg. Van Europa tot Australië.

Dagelijks worden wij door onze klanten gevraagd om actief mee te denken over opdrachten en/of vragen die zij van hún klanten ontvangen. Vragen over het verbeteren en optimaliseren van luchttechnische applicaties voor luchtbehandeling, luchtzuivering en/of geurbestrijding. En daar zitten vaak de meest uiteenlopende vragen tussen. De eisen die bijvoorbeeld de industrie of ziekenhuizen en cleanrooms aan luchtfiltering stellen, verschillen immers aanzienlijk. Is voor de één adsorptie van schadelijke stoffen cruciaal, voor de ander is dat stofvrije of zelfs nagenoeg bacterieloze lucht.

Door onze ervaring weten wij precies wat er speelt in de markt. We kennen de behoeften van onze klanten en hebben de kennis en de expertise om tot een bruikbare, duurzame en efficiënte oplossing met actief koolfilters te komen. Het probleem van onze klant is ons probleem totdat het is opgelost. Daar staan wij voor. Ons motto is dan ook: we hebben een oplossing of we creëren er een. Dit alles met als doel: samen met èn voor onze klanten de optimale geur- gas- en luchtbehandeling te realiseren voor hún klanten. Kortom schone lucht in scholen, sporthallen, restaurants, luchthavens, theaters, fabrieken… CF Industrial maakt het mogelijk!